Bereiding

  1. Kook de groene asperges gaar in gezouten water met een klontje boter.
  2. Roer de zure room er voorzichtig door en kruid met peper en zout. Snijd het briochebrood in gelijke rechthoeken.

Presentatie:

  1. Besprenkel de asperges met olijfolie en citroensap.
  2. Dresseer de garnalen op de brioche met daartussen de groene asperges en zure room. Werk af met bieslooksprietjes, dille en kervel.

Ingrediënten

  • 120g handgepelde garnalen
  • 8 groene asperges
  • 1 eetl. boter
  • 4 eetl zure room
  • Peper en zout
  • 4 sneedjes dik gesneden sneetjes briochebrood

 

Afwerking:

  • 1 koffielepel Olliva
  • 1 citroen
  • 1 bosje bieslook
  • 8 takjes dille
  • Kervel bij voorkeur roomse
logo_kl

info@oiliva.be  /  VU: Intriguing Brands nv – Parklaan 75 – 9300 Aalst – Tel: 053/22 00 40
Created by Camdesign