Bereiding

  1. Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snijdt deze in kleine blokjes en besprenkel met limoen of citroensap.
  2. Meng de tomaat, avocado en garnalen met 2 theelepels Oiliva, peper en zout en voeg een handvol gesnipperde basilicum en oregano toe.
  3. Snijd het brood in sneetjes van ca 1,5cm. Wrijf in met een half teentje knoflook en een beetje Oiliva. Grill ze goudbruin.
  4. Schik de mengeling erop en werk af met de ham en een schijfje gemarineerde rode ajuin. Smakelijk!

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Italiaanse ham
  • 2 ingelegde rode uitjes
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ciabatta
  • 2 roma tomaten
  • 50g handgepelde garnalen
  • 1 avocado
  • 1 limoen of halve citroen
  • 1 handvol gesnipperde basilicum
  • Oregano
  • Zwarte peper – grof zout
  • Oiliva
logo_kl

info@oiliva.be  /  VU: Intriguing Brands nv – Parklaan 75 – 9300 Aalst – Tel: 053/22 00 40
Created by Camdesign