Bereiding

Oliviamayonaise

  1. Spitskool in julienne snijden ,goed wassen. Koken in gezouten water (licht krokant).
  2. Het pijpajuintje fijn snijden vermengen met de spitskool, dragonblaadjes snipperen en toevoegen naar smaak.
  3. Oiliva vermengen met groenten en kruiden, sushiazijn en binden tot een mayonaise afkruiden naar smaak en zuurtegraad.

Couscous

  1. De couscous laten opzwellen zoals aangegeven op verpakking, direct afkoelen onder koud stromend water vermengen met Oiliva en afkruiden met peper en zout.

Gebakken Seawatergarnaal

  1. De Seawatergarnaal ontdooien, darmkanaal verwijderen en kort bakken in Oiliva met toevoeging van look, gember, kurkumapoeder, peper en zout.

Afwerking

  1. Een quenelle van de Oiliva groenten mayonaise, met de couscous een lijn vormen.
  2. De gebakken seawatergarnalen tussenin plaatsen afwerken met toefjes parikacoulis en tempura van pijpajuin.

Ingrediënten

  • Oiliva
  • 1 spitskool
  • 1 bussel dragon
  • 1 pijpajuintje
  • Sushiazijn of andere voorkeur
  • Peper en zout

 

Afwerking:

  • Coulis van paprika en eventueel tempura van pijpajuin
logo_kl

info@oiliva.be  /  VU: Intriguing Brands nv – Parklaan 75 – 9300 Aalst – Tel: 053/22 00 40
Created by Camdesign