Bereiding

Verwijder het vel van de zwarte pens en snij in brunoise.

Doe de brunoise in een mengkom met een koffielepel Oiliva, kruid met peper en zout en meng tot de Oiliva rond het produkt zit.

Dep de coquilles droog met keukenpapier, bestrijk boven- en onderzijde met Oiliva.

Doe de crème fraiche met de truffelsalsa in een mengkom. Breng op smaak met peper en zout.

Meng tot een homogene crème, doe de crème in een spuitzakje.

Meng een eetlepel Oiliva met de mediterrane kruiden. Bestrijk beide zijden van de plakken brood met deze mengeling.

Doe de mesclunsla in een kom breng op smaak met peper en zout en meng er een koffielepel Oiliva door.

Verwarm 2 koekenpannen op matig vuur. Bak het brood kort tot er een mooi krokante toast ontstaat.

Bak in dezelfde pan de brunoise van zwarte pens krokant. Bak in de andere pan de coquilles aan beide zijden krokant tot de juiste cuisson. Dit duurt maar enkele minuten.

Neem 4 amusebordjes en leg op ieder bordje een krokante plak brood. Beleg deze royaal met een bedje van mesclunsla. Leg op iedere plak brood 2 coquilles. Strooi er speels de brunoise van zwarte pens over. Kruid het hapje na met een beetje peper en zout. Garneer de hapjes met de truffelsaus uit het spuitzakje.

Smakelijk eten.

Ingrediënten

  • 8 coquilles Saint Jacques uit de schelp
  • 4 plakken vloerbrood
  • 50 gram mesclunsla
  • 100 gram zwarte pens
  • 100 gram crème fraiche
  • 1 theelepel truffelssalsa
  • 1 theelepel droge mediterrane kruidenmix
  • 50 gram Oiliva
  • Peper en zout uit de molen
logo_kl

info@oiliva.be  /  VU: Intriguing Brands nv – Parklaan 75 – 9300 Aalst – Tel: 053/22 00 40
Created by Camdesign